Thursday, 9 April 2015

I'M BACK!! :D

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum followerssss *muntah hijo* HAHA

Kurang lebih 19 bulan haaaaa tak hupdate blog baq ang! Gila ke ade follower lagi? Takpe. Diri sendiri jadi follower sendiri pun comel. Hihi^_^


Actually entry ni dipost takde isi penting sangat pun. Cuma. As mukadimah untuk entry seterusnya. Hint? Entry selepas-selepas ni akan lebih cenderung kepada isu-isu orang dewasa or mak-mak. Haaaaa gitu.

Eh? Kenape mesti MAK-MAK? heheeee Sebabnya I bakal melangkah ke alam keemak-emakkan~ YES dah kahwin! I DAH KAWENGGGG! Macam tiba-tiba sangat kennn? sebenarnye takde lah tiba-tiba sangat. Semuanya terjadi dalam masa setahun lebih I bersembunyi dari exposekan diri dalam belog sendiri kihkih. *Malas eh?* Malas? eh bukan malas. Cuma takde masa nak mengadap lappy berejam perah idea nak merepek apa kat hampa semua :D.

Okay! Seperti yang dijanjikan! *Bila masa ang janji?* Oh! ayat tak habeh. Seperti yang I janji kat sekalian sahabat handai I bahawa I akan share beberapa tips persediaan before kahwin especially pasal 'budget kahwin', Next entry I akan hupdate cara I calculate budget kahwin I hokayyyy. Stay tuneeeeedh HAHA. ;)

No comments:

Post a comment